Takeaway & catering

TAKE AWAY MENY

Telefon: 48518094

Adresse: Åkebergveien 38B, 0695

Sushipakke F, Se, S

01.Liten sushi combo…………..99,-

(2 laks, 1 tilapia, 1 tunfisk) & 4 laks maki m agurk & avokado.

02.Dagens salmon 14 biter….129,-

(6 laks, og 8 laks maki m agurk & avokado.

03.Favoritt combo 14 biter……………………………………149,-

(4 laks, 1 tilapia, 1 tunfisk) & 8 tempura scampi maki m agurk & avokado.

04.Ebi fry combo 16 biter. Sk, G, E, B……………………………………….179,-

8 biter tempura scampi maki m avokado, toppes m mango og philadelphia. 8 biter spicytempura scampi maki m agurk og avokado, toppes m teriyaki saus og chilimajones.

05.Asiamix combo 24 biter .Sk,B, G,M……………………………………259,-

8 biter nigiri m 4laks, 2 tunfisk, 1 kamskjell, 1 scampi. 8 biter tempura scampi maki avokado,toppes m mango og philadelphia. 8 biter laks maki m agurk og vårløk.

06.Familie combo 52 biter. Sk, B, G,E,M…………………………………589,-

18 biter nigiri (10 laks, 2 tunfisk, 2 tilapia, 2 scampi, 2 kamskjell). 34 biter maki etterkokkens valg.

Classic.maki 8 biter. Se, S

07.Kappa maki………………………59,-Avokado eller agurk

08.Laks maki F………………………69,-

Laks, vårløk, agurk, avokado.

09.Spicy laks maki) F,E………….75,-

Laks, vårløk, agurk, avokado, chilimajones.

10.Philadelphia maki F,M………………………………………..75,-

Crabsticks, laks, avokado & philadelphia.

11.California maki Sk……………..75,-

Kokt scampi, agurk & avocado.

12.Spicy kamskjell maki B,E……………………………………….85,-Kamskjell, chilimajones, agurk, avocado og tobico.

Futomaki 6 biter. Se, S, G

13.Vegetar maki…………………….79,-

Fritert tofu, sjøgress, vårløk, avokado & agurk.

14.Spicy Tunfisk maki E………….79,-

Tunfisk, avokado,agurk, vårløk,chilimajones og kimchi saus.

15.Tempura kylling maki………….79,-

Fritert kylling, teriyaki sause, avokado & agurk.

16.Tempura scampi maki Sk……79,-

Fritert tempura scampi, agurk & acokado.

17.Spicy tempura scampi maki Sk, E…………………………………………..85,-

Fritert tempura scampi, chilimajones, agurk & acokado.

18.Tempura laks maki F, E………………………………………….85,-

Fritert hele rull m laks, agurk, chilimajones , teriyaki og vårløk.

19.Softcrab maki Sk………………85,-

Fritert tempura krabbe, chilimajones, avokado & agurk.

20.And maki B……………………….89,-

Fritert and, teriyaki,vårløk, avokado & agurk.

Spessiel maki 8 biter . Se,S

21.Rainbow maki Sk, F…………..99,-

Agurk, avocado, vårløk, toppes m laks og tunfisk.

22.Green dragon maki Sk,M,G…………………………………99,-

Fritert scampi m agurk, avokado , toppes m avokado .

23.Golden tempura maki Sk,M,G…………………………………99,-

Fritert scampi m agurk, avokado , toppes m mango og philadelphia.

24.Sakura deluxe maki F,B,E…………………………………….99,-

Laks, avokado, agurk, toppes m flambert laks, vårløk, tobico, chilimajones & teriyaki sause.

Sashimi (serveres med ris og ponzusaus). F, S, Se

25.Super salmon 12 biter………149,-

Laks, tobico, sjøgress , rettish og salat.

26.Combi mix sashimi 20 biter.Sk,B…………………………….209,-

8 laks, 4 tunfisk, 4 talapia, 2 kokt scampi, 2 kamskjell, tobico, sjøgress & rettish.

Valgfri nigiri

Avokado/tofu/laks………..18,-/stk

Tunfisk/kokt/scampi/kamskjell………………………………………………20,/stk

Forretter

27.Asiamix vårruller (2 stk.) G,Sk……………………………………..59,-

Kylling, scampi, pureløk, glass nudler, gullrot, hvetemel, søt potet & hodekål, m søt chilisaus.

28.Våruller vegetar (8 små stk.)G……………………………………59,-

M søt chilisaus.

29.Fritert scampi (3 stk.) Sk…..65,-

M søt chilisaus.

30.Sommer ruller (2 stk) S,Sk,..69,-

Kokt scampi, salat, mynte, koriander, ris nudler, agurk, ris papir, m hoisin saus.

31.Vegetar sommer ruller  (2stk)S,………………………………….69,-

Fritert tofu , gullrot, ris pulver, hvitløk, bønnespirre, salat, mynte, koriander, nudler, agurk, ris papir, m hoisin saus.  

Varme retter Vegetar m tofu: 139,  – Kylling: 149,-  Biff/Scampi: 159,-

32.Rød karri m/grønnsaker, kokosmelk, ris F.

Paprika, løk, gullrot, brokoli, sitrongress, lime blader.

33.Pad Thai E,P,F

Pureløk, bønnespirre, ris nudler,egg, gullrot, peanøtte, chilli, lime.

34.Hot chili pot m ris S,B,Se

Paprika, løk, gullrot, brokoli, chili og baby mais.

35.Stekte nudler F,S,B.

Pureløk, bønnespirre, gullrot, nudler

36.Bun cha gio F,G,Sk…………..149,-

Salat, mynte, bønnespirre, sylte gullrot, ris nudler m 2 vårruller & hjemme laget fiske saus.

Ekstra tilbehør

Wasabi/soyasaus…………………….5,-

Ingefær…………………………………10,- Chilimajones/ponzusaus………..15,-

Rekechips……………………………..25,-Ris/sjøgress…………………………..25,-

Kjøtt (kylling/biff/scampi) ……..39,-

Drikker

Mineralvann   0,5 liter…………….39,-

Cola/ fanta/ sprite.

Japanese ramune soda ………….39,-

Original/ lychee/ jordbær/ blåbær/ ananas.

Allergener

B: Bløtdyr  E: Egg    Se: Sesam frø

F: Fisk      G: Gluten     Sk: Skalldyr

S: Soya     P: Peanøtter      M: Melk